telenorkarusellen_300x123

Avslutning Telenor-karusellen og Barn i Løypa

Surnadal IL Langrenn ønsker velkommen til årets siste renn i Telenorkarusellen og Barn i Løypa-avslutning på Nordmarka skisenter torsdag 15/3.

Telenorkarusellen er et lavterskelskirenn for alle aldre. Denne vintereren blir det arrangert 5 renn. Løypelengde vil være omlag 500 meter. Det er individuell start med 30 sekunder startintervall. Påmelding foregår inne i gammel tidtakerbu på skisenteret, og det er ingen påmeldingsavgift. Påmelding foregår fram til klokka 18.00, og første start er klokka 1815.. Det er ingen krav til antall deltakelser utover 1 start. Startnummeret skal leveres inn etter målgang. Vi ber om at foreldre hjelper til med å få barna til startområdet i god tid for å få til en effektiv gjennomføring. 
Dette er det siste rennet i årets karusell, og det blir premieutdeling til alle som har deltatt etter rennet. Rennet markerer også avslutningen på årets Barn i løypa, og erstatter det gamle Barn i løypa-rennet. Det blir også premieutdeling for de som har deltatt på årets Barn i løypa.

Annonser

Surnadal og Stangvik SparebankPipelife