SIL samlet

Klubbsamling

Her kommer informasjon om samlingen neste helg.

Klubbsamling for Surnadal IL Langrenn!

Neste helg er det klart for klubbsamling. Samlingen er for aldersgruppen 1.klasse og oppover. På grunn av renovering av klubbhuset på Nordmarka, så bruker vi i år Surnadal Ungdomsskole som base og utgangspunkt for samlingen. På skolen er det mulighet for å bytte om/dusje. Her kommer et foreløpig oppsett for samlingen, men vær obs på at det kan forekomme endringer på grunn av været og føret. Vi håper at så mange som mulig har anledning til å være med.

Fredag 26/10:

18.00      Trening på TT for aldersgruppen 5.klasse og oppover.

Lørdag 27/10:

10.00      1-3.klasse: aktiviteter på skoleområdet. Oppmøte ved hovedinngangen til Ungdomsskolen.

10.00      4-6. klasse trener på basisferdigheter på rulleski. Ida Mogstad leder denne økta. Oppmøte parkeringsplass nedenfor Øye kyrkje. Om noen                        mangler rulleski, så ta kontakt med John Øye.

10.00      Start testløp for 7.klasse og eldre. Det betyr at løperne varmer opp på egenhånd før start. Distanser: 3km fristil og 5 km klassisk. Oppmøte                       bussplassen Øye.

12.00      Lunch i kantina på Ungdomsskolen. Det vil også mellom 1. -og 2. økt bli fotografering av løperne til sponsorbruk, så husk å ta med SIL-klær                     om du har det.Det blir også muligheter for spill og quiz i pausen.

Ca 1430 blir det ei ny økt for alle gruppene. Junior/seniorløperne har ansvaret for denne økta.

Søndag 28/10:

10.00     Langtur for alle gruppene. Sted og opplegg avtales på lørdag.

Vi har også invitert den eldste treningsgruppen til Rindal Ski til å være med på samlinga lørdag og søndag.Meld dere på via våre sider på facebook, både aktive og foreldre som skal være med å spise, slik at vi får en oversikt over hvor mange vi blir. 

Annonser

Svorka AS

Surnadal og Stangvik Sparebank