Oppsummering av ST-cup 2017/2018

3 pallplasseringer sammenlagt i cupen.

Abel1
Herrer 19-20 tett innspurt
Abel2
Herrer 19-20
Alise i reiplykkja
Innspurt duathlon
Alise
Ane i slalom langrennskross
Kristine hopp
Kristine i langrennskross
Kristine og Malin
Kristoffer 504
Malin langrennskross
Malin på mållinjen
Noa
Ragnhild i klassiskdelen
Ragnhild
startfelt duathlon x

Årets ST-cup ble avlsutten i helga på Selbuskogen. Selbu IL var arrangør for to flotte renn som markerte avslutningen på årets cup. Årets cup bestod av seks ulike renn der de fire beste resultatene telte. Løpere fra Surnadal IL har markert seg godt gjennom cupen med mange gode plasseringer i enkeltrenn og sammenlagt. 

Kristoffer Berset endte til slutt på en sterk tredjepass i sammendraget i herrer 19/20 (46 deltakere). Alise Einmo har levert mange gode løp denne sesongen, og sammenlagt så ble det en sterk andre plass i kvinner 19/20. I denne klassen har det vært tre løpere fra Surnadal IL, og Kristine Nes og Ragnhild Mogstad har også levert gode prestasjoner. De endte henholdsvis på en 8. og 10. plass i en klasse som telte 20 deltakere. I kvinner 18 gikk Malin Einmo inn til en flott tredjeplass sammenlagt, Ane Mogstad ble nummer 5 i samme klasse(9 deltakere). Jøri Vatten har konkurrert i jenter 16, og i cupen ble hun nr. 7 (15 deltakere). i jenter 15 ble Hedda Aasbø nr. 6 og Stine Fiske nr. 10 i sammendraget(27 deltakere). Njaal Lundamo Aakvik gikk inn til en 14. plass cupen i gutter 16 (35 deltakere). Noa Sæterbø Raaen og Ola Nordvik har vært med i gutter 15 år. Noa endte til slutt på en 19. plass mens Ola, som bare var med på ett renn, ble nr. 37 (37 deltakere). Johannes Gujord deltok på de to siste rennene i gutter 14, og det brakte han inn til en 16. plass i cupen (38 deltakere). Håvard Vatten ble nummer 11 i gutter 13 år (48 deltakere). 

Jonas Aasbø har deltatt i herrer senior, og stakk av med seieren her. Dessverre har vært en skuffende deltakelse på seniorsiden, vi håper at det blir bedre neste år. Artig å senere kunne vise fram resultatlista der en herremann med navn Klæbo endte på tredjeplass sammenlagt.

Vi håper å bite godt fra oss neste sesong også.

Resultater sammenlagt: kopi-av-sp1-cup-2018-sammenlagt-1-2-3-4-5-6 (1).xls

 

Foto: Odd Rune Einmo og Frode Raaen

 

Annonser