Marka er den naturlege samlingssstaden for alle som liker å gå på bortover-ski. Her finn du lysløype, turløyper og klubbhus.

Nordmarka Idrettsenter, eller marka til daglig, er utgangspunkt for mye av aktivitetene til skigruppa. Her er det omlag 3 km. lysløype og skiføre i 4-5 mnd. Lysløypa er og brukt til barmarkstrening om høsten. I tilknytning til lysløypa har vi tidtakarbu, smørehall og klubbhus med garderober og kiosk. Huset er åpent med kiosksal tre dagar i uken etter jul. Vi leier ut klubbhuset til private og organisasjonar når det er ledig.

I vintersesongen er det stor aktivitet med skirenn og ikke minst Barn i løypa. I snøfattige vintrar har Marka vore redninga for mange rennarrangører på Nordmøre og i Romsdal ! Her er det som regel stabilt med snø og tråkkemaskina syter for fine spor både i lysløypa og i turtrasèane vestover Nordmarka og austover til Løålikjølen.

Åpniningtider kiosk (fra januar):

Tirsdag og torsdag kl. 18.00 til 20.30.

Søndag kl. 11.00 til 15.00

Lysløypa står på frå 17.15 til 21.15 mandag til fredag.

Det blir ikke preparert løype på fredager.

Utleieprisar: klubbhus kr 500,-

Klubbhus med garderober og dusj kr 500,- .

Skirenn med kiosksal kr 1.000,-.

Surnadal og Stangvik SparebankPipelife