Om oss bak Surnadal-IL

Om oss bak Surnadal IL - Om oss bak Surnadal-IL

Er det noe vi brenner for, så er det sport, arrangementer og konkurranser. Det er virkelig noe spesielt med sport, som binder folk sammen. Det er nettopp derfor vi har laget denne nettsiden, slik at du kan holde deg oppdatert på det som skjer der ute.

Hvorfor startet vi denne nettsiden?

Sport er livet. Det er sånn det er. Rett og slett. Det er det vel flere enn bare oss som er enige i? Vi tenker at det ikke alltid er like lett å finne den informasjonen man ønsker å finne når man leter etter sportsarrangementer. Så derfor kom ideen om denne siden fram.

Vi håper at det er en side du kan benytte deg av, for å finne ut hvordan du kan komme deg på flest mulige sportsarrangementer.

Sport er følelser

Sport er folelser - Om oss bak Surnadal-IL

Vi legger mye følelser i sport, det er ikke noe galt i det. Det er derfor vi kommer tilbake igjen og igjen, fordi vi føler frustrasjoner, gleder og alle følelser på en gang. Det kan gå lang tid før man vinner, noe som gjør at seieren blir så utrolig mye bedre når den kommer.

Vi vet at sport er følelser, fordi det krever så mye fra mange. Fra alle dem som utfører sport, til dem som frakter og bringer og ikke minst de som arrangerer konkurranser. Det er ganske imponerende at folk er så ivrige når det kommer til å formidle sport og dens gleder.

Vi er sikre på at du kan få glede av denne nettsiden, rett og slett fordi du vil kunne finne arrangementer som passer dine interesser. Kanskje du også kan bidra med noen sportsarrangementer du tenker at passer?